El taller

Dos arquitectes i un arquitecte tècnic, amb el suport dels delineants i dels administratius, formen l’equip base de Taller-Tres Arquitectura, un equip molt implicat en el seu objectiu d’oferir el millor servei als nostres clients i molt responsable de les tasques que se li assignen i dels resultats que se li demanen.

L’equip s’amplia en la mesura que el projecte ho requereix, incorporant enginyeries, ecòlegs, topògrafs, geòlegs, economistes i advocats amb els que habitualment mantenim col·laboracions. Aquesta versatilitat de l’equip multidisciplinar facilita l’obtenció de tots els serveis necessaris en el camp de l’urbanisme i de l’edificació i simplifica la comunicació entre el client i l’equip tècnic.

El nostre estudi està molt arrelat a Vilanova i la Geltrú i la seva comarca, però els nostres projectes ens han portat a treballar a molts indrets del nostre país i fins i tot mes enllà de les nostres fronteres. Disposem dels mitjans humans, materials i tècnics que ens permeten respondre amb agilitat als requeriments dels nostres clients, amb un contacte permanent, facilitant la comprensió i el seguiment del procés que segueix el seu encàrrec i garantint que l’obra finalitzada acompleixi les seves expectatives.

Joan Hernández Matas

Arquitecte

Òscar Valverde Moliné

Arquitecte

F. Xavier Serra Albet

Arquitecte tècnic

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a finalitats analítiques. En fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad